Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Bente Kiens
Bente Kiens

Professor


  1. 2012
  2. Udgivet

    A single bout of exercise improves motor memory

    Roig, M., Skriver, K. C., Lundbye-Jensen, Jesper, Kiens, Bente & Nielsen, Jens Bo, 2012, I : P L o S One. 7, 9, 8 s., e44594.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Enhanced fatty acid oxidation and FATP4 protein expression after endurance exercise training in human skeletal muscle

    Jeppesen, J., Jordy, A. B., Sjøberg, Kim A, Füllekrug, J., Stahl, A., Nybo, Lars & Kiens, Bente, 2012, I : P L o S One. 7, 1, s. e29391 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Exercise alleviates lipid-induced insulin resistance in human skeletal muscle-signaling interaction at the level of TBC1 domain family member 4

    Pehmøller, C., Brandt, N., Birk, Jesper Bratz, Høeg, L. D., Sjøberg, Kim A, Goodyear, L. J., Kiens, Bente, Richter, Erik A. & Wojtaszewski, Jørgen F P, 2012, I : Diabetes. 61, 11, s. 2743-2752 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Obesity augments the age-induced increase in mitochondrial capacity for H(2) O(2) release in Zucker fatty rats

    Hey-Mogensen, M., Jeppesen, J., Madsen, K., Kiens, Bente & Franch, J., 2012, I : Acta Physiologica (Print). 204, 3, s. 354-361 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Regulation and limitations to fatty acid oxidation during exercise

    Jeppesen, J. & Kiens, Bente, 2012, I : Journal of Physiology. 590, 5, s. 1059-1068 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    The New Nordic Diet increases weight loss and improves blood pressure: a 6 month randomized controlled trial

    Poulsen, S. K., Kiens, Bente, Due, A. P., Stark, K., Stender, Steen, Holst, C., Astrup, Arne & Larsen, Thomas Meinert, 2012, I : Obesity Facts. 5, suppl.1, s. 202 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningfagfællebedømt

ID: 6925