Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Cristian De Gobba
Cristian De Gobba

Adjunkt


  1. 2016
  2. Udgivet

    Antibacterial activity of papain hydrolysed camel whey and its fractions

    Abdel-Hamid, M., Goda, H. A., De Gobba, Cristian, Jenssen, H. & Osman, A., 2016, I : International Dairy Journal. 61, s. 91-98 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Components of wheat flour as activator of commercial enzymes for bread improvement

    De Gobba, Cristian, Olsen, Karsten & Skibsted, Leif Horsfelt, 2016, I : European Food Research and Technology. 242, 10, s. 1647-1654 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Rhamnogalacturonan-I based microcapsules for targeted drug release

    Svagan, A. J., Kusic, A., De Gobba, Cristian, Larsen, F. H., Sassene, P., Zhou, Q., van de Weert, Marco, Mullertz, Anette , Jørgensen, Bodil & Ulvskov, Peter, 2016, I : P L o S One. 11, 12, 13 s., e0168050.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 20363207