Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Dennis Sandris Nielsen
Dennis Sandris Nielsen

Professor MSO

  • Microbiology and Fermentation

    Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Fødevarebygningen, Bygning: 85-4-H434

    Telefon: +45 35 33 32 87Mobil: +45 51 33 03 62

  1. 2005
  2. Udgivet

    Chokolade = kemi og mikrobiologi?

    Nielsen, Dennis Sandris & Frisvad, J. C., 2005, I : Nyt fra Levnedsmiddelcenteret. 3, s. 2 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  3. Udgivet

    God chokolade stater allerede i Afrika

    Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I : Plus Proces. 10, s. 3-5 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  4. Udgivet

    Good PhD pratice

    Ersbøll, A. K., Flensted-Jensen, Mogens, Nielsen, A. B. & Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I : Det Levende Universitet. 6, s. 3 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. Udgivet

    Kakaoens vugge

    Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I : Chokolade Selskabets Årsskrift 2005. s. 14-16 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

ID: 4224545