Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Dennis Sandris Nielsen
Dennis Sandris Nielsen

Professor MSO

  • Microbiology and Fermentation

    Rolighedsvej 26, 1958 Frederiksberg C, Fødevarebygningen, Bygning: 85-4-H434

    Telefon: +45 35 33 32 87Mobil: +45 51 33 03 62

  1. 2005
  2. Udgivet

    Chokolade = kemi og mikrobiologi?

    Nielsen, Dennis Sandris & Frisvad, J. C., 2005, I : Nyt fra Levnedsmiddelcenteret. 3, s. 2 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  3. Udgivet

    God chokolade stater allerede i Afrika

    Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I : Plus Proces. 10, s. 3-5 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  4. Udgivet

    Good PhD pratice

    Ersbøll, A. K., Flensted-Jensen, Mogens, Nielsen, A. B. & Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I : Det Levende Universitet. 6, s. 3 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  5. Udgivet
  6. Udgivet
  7. Udgivet

    Influence of the nutrition on the composition of the intestinal microflora and calprotectin concentration in 10 months old infants

    Nielsen, S. D., Nielsen, Dennis Sandris, Jakobsen, Mogens & Michaelsen, Kim F., 2005, Abstracts. Levnedsmiddelcentret, s. 94 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  8. Udgivet

    Kakaoens vugge

    Nielsen, Dennis Sandris, 2005, I : Chokolade Selskabets Årsskrift 2005. s. 14-16 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  9. Udgivet

    Occurrence and diversity of yeasts involved in fermentation of West African cocoa beans

    Jespersen, Lene, Nielsen, Dennis Sandris, Hønholt, S. & Jakobsen, Mogens, 2005, I : FEMS Yeast Research. 5, 4-5, s. 441-453 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Yeast populations associated with Ghanaian cocoa fermentations analysed using denaturing gradient gel electrophoresis (DGGE)

    Nielsen, Dennis Sandris, Hønholt, S., Tano-Debrah, K. & Jespersen, Lene, 2005, I : Yeast. 22, 4, s. 271-284 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4224545