Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Helene Hausner
Helene Hausner

Censor


  1. 2021
  2. Udgivet

    Optimising repeated exposure: Determining optimal exposure frequency for introducing a novel vegetable among children

    Karagiannaki, K., Ritz, Christian, Jensen, L. G. H., Tørsleff, E. H., Møller, P., Hausner, Helene & Olsen, Annemarie, 2021, I : Foods. 10, 5, 20 s., 913.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Optimising repeated exposure: Determining optimal stimulus shape for introducing a novel vegetable among children

    Karagiannaki, K., Ritz, Christian, Andreasen, D. S., Achtelik, R., Møller, P., Hausner, Helene & Olsen, Annemarie, 2021, I : Foods. 10, 5, 26 s., 909.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2019
  5. Udgivet

    No choice vs free choice: how serving situations influence pre-school children's vegetable intake

    Olsen, Annemarie, Sick, J. C., Møller, P. & Hausner, Helene, 2019, I : Food Quality and Preference. 72, s. 172-176 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. 2015
  7. Udgivet

    Initial liking influences the development of acceptance learning across repeated exposure to fruit juices in 9–11 year-old children

    Hartvig, D. L., Hausner, Helene, Wendin, Karin Maria Elisabet, Ritz, Christian & Bredie, Wender, 2015, I : Food Quality and Preference. 39, s. 228-235 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. 2014
  9. Udgivet

    Learning to eat vegetables in early life: the role of timing, age and individual eating traits

    Caton, S. J., Blundell, P., Ahern, S. M., Nekitsing, C., Olsen, Annemarie, Møller, P., Hausner, Helene, Remy, E., Nicklaus, S., Chabanet, C., Issanchou, S. & Hetherington, M. M., 2014, I : P L o S One. 9, 5, 10 s., e97609.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Quinine sensitivity influences the acceptance of sea-buckthorn and grapefruit juices in 9- to 11-year-old children

    Hartvig, D. L., Hausner, Helene, Wendin, Karin Maria Elisabet & Bredie, Wender, 2014, I : Appetite. 74, s. 70-78 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. 2013
  12. Udgivet

    Early origins of overeating: early habit formation and implications for obesity in later life

    Olsen, Annemarie, Møller, P. & Hausner, Helene, 2013, I : Current Obesity Reports. 2, 2, s. 157-164 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. Udgivet

    Eating a rainbow. Introducing vegetables in the first years of life in 3 European countries

    Ahern, S. M., Caton, S. J., Bouhlal, S., Hausner, Helene, Olsen, Annemarie, Nicklaus, S., Møller, P. & Hetherington, M. M., 2013, I : Appetite. 71, s. 48-56 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  14. 2012
  15. Udgivet

    Acceptance of Nordic snack bars in children aged 8-11 years

    Holmer, A., Hausner, Helene, Reinbach, Helene Christine, Bredie, Wender & Wendin, Karin Maria Elisabet, 2012, I : Food & Nutrition Research. 56, 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  16. Udgivet

    Effects of repeated exposure on acceptance of initially disliked and liked Nordic snack bars in 9-11 year-old children

    Hausner, Helene, Hartvig, D. L., Reinbach, Helene Christine, Wendin, Karin Maria Elisabet & Bredie, Wender, 2012, I : Clinical Nutrition. 31, 1, s. 137-143 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4234062