Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Helene Hausner
Helene Hausner

Censor


  1. Udgivet

    Eating a rainbow. Introducing vegetables in the first years of life in 3 European countries

    Ahern, S. M., Caton, S. J., Bouhlal, S., Hausner, Helene, Olsen, Annemarie, Nicklaus, S., Møller, P. & Hetherington, M. M., 2013, I : Appetite. 71, s. 48-56 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Learning to eat vegetables in early life: the role of timing, age and individual eating traits

    Caton, S. J., Blundell, P., Ahern, S. M., Nekitsing, C., Olsen, Annemarie, Møller, P., Hausner, Helene, Remy, E., Nicklaus, S., Chabanet, C., Issanchou, S. & Hetherington, M. M., 2014, I : P L o S One. 9, 5, 10 s., e97609.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    The role of memory in food choice and liking: workshop summary

    Dijksterhuis, G., Mojet, J., Köster, E., Møller, P., Hausner, Helene, Issanchou, S., Sulmont-Rossé, C. & Zandstra, E. H., 2006, I : Food Quality and Preference. 17, 7-8, s. 650 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Quinine sensitivity influences the acceptance of sea-buckthorn and grapefruit juices in 9- to 11-year-old children

    Hartvig, D. L., Hausner, Helene, Wendin, Karin Maria Elisabet & Bredie, Wender, 2014, I : Appetite. 74, s. 70-78 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Initial liking influences the development of acceptance learning across repeated exposure to fruit juices in 9–11 year-old children

    Hartvig, D. L., Hausner, Helene, Wendin, Karin Maria Elisabet, Ritz, Christian & Bredie, Wender, 2015, I : Food Quality and Preference. 39, s. 228-235 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Kræsenhed og Kamutbar

    Hartvig, D. L. & Hausner, Helene, 2013, I : Diætisten. 21, 122, s. 10-12 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  7. Udgivet

    Differential transfer of dietary flavour compounds into human breast milk

    Hausner, Helene, Bredie, Wender, Mølgaard, Christian, Petersen, Mikael Agerlin & Møller, P., 2008, I : Physiology & Behavior. 95, 1-2, s. 118-124 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    De første smagsoplevelser påvirker vores spisevaner

    Hausner, Helene, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C. & Jensen, M. V. S. (red.). Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 22-23 2 s. (Temahæfte 2007).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  9. Udgivet

    Bandwidths of sensory-specific satiety mechanisms for sweet and fatty flavours

    Hausner, Helene, Flint, A. & Møller, P., 2005. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  10. Udgivet

    Differential transfer of dietary flavour compounds into human breast milk

    Hausner, Helene, Bredie, Wender, Mølgaard, Christian & Møller, P., 2007. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 4234062