Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Helene Hausner
Helene Hausner

Censor


  1. 2004
  2. Udgivet

    A single measurement is inadequate to estimate enterolactone levels in danish postmenopausal women due to large intraindividual variation

    Hausner, Helene, Johnsen, N. F., Hallund, J. & Tetens, I., 2004, I : Journal of Nutrition. 134, 5, s. 1197-1200 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Intake of whole grains and vegetables determines the plasma enterolactone concentration of danish women

    Johnsen, N. F., Hausner, Helene, Olsen, A., Tetens, I., Christensen, J., Knudsen, K. E. B., Overvad, K. & Tjønneland, A., 2004, I : Journal of Nutrition. 134, 10, s. 2691-2697 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2005
  5. Udgivet

    Bandwidths of sensory-specific satiety mechanisms for sweet and fatty flavours

    Hausner, Helene, Flint, A. & Møller, P., 2005. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  6. Udgivet

    Large bandwidths of sensory specific satiety for sweet and fatty flavours: [P269]

    Hausner, Helene, Flint, A. & Møller, P., 2005. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  7. 2006
  8. Udgivet

    Is the composition of aroma compounds in human milk more diverse than in milk formulas?

    Hausner, Helene, Bredie, Wender, Mølgaard, Christian & Møller, P., 2006, ECRO 2006. 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  9. Udgivet

    Memory of sweetness and fatty flavours: effects of gender and liking

    Møller, P. & Hausner, Helene, 2006, I : Food Quality and Preference. 17, 7-8, s. 653-654 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  10. Udgivet

    Sensory specific desires

    Møller, P., Hansen, D. L. H. & Hausner, Helene, 2006. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  11. Udgivet

    The role of memory in food choice and liking: workshop summary

    Dijksterhuis, G., Mojet, J., Köster, E., Møller, P., Hausner, Helene, Issanchou, S., Sulmont-Rossé, C. & Zandstra, E. H., 2006, I : Food Quality and Preference. 17, 7-8, s. 650 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. 2007
  13. Udgivet

    Betydning af spædbarnets kost

    Hausner, Helene, Møller, P. & Bredie, Wender, 2007, LMC årsberetning 2006. Levnedsmiddelcentret, s. 8 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportFormidling

  14. Udgivet

    De første smagsoplevelser påvirker vores spisevaner

    Hausner, Helene, 2007, Fremtidens fødevarer: sikrere, sundere, sjovere. Thostrup, L., Bjerno, G. L., Aabo, C. & Jensen, M. V. S. (red.). Frederiksberg: Det Biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, s. 22-23 2 s. (Temahæfte 2007).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 4234062