Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Helene Hausner
Helene Hausner

Censor


  1. 2006
  2. Udgivet

    Is the composition of aroma compounds in human milk more diverse than in milk formulas?

    Hausner, Helene, Bredie, Wender, Mølgaard, Christian & Møller, P., 2006, ECRO 2006. 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  3. Udgivet

    Memory of sweetness and fatty flavours: effects of gender and liking

    Møller, P. & Hausner, Helene, 2006, I : Food Quality and Preference. 17, 7-8, s. 653-654 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  4. Udgivet

    Sensory specific desires

    Møller, P., Hansen, D. L. H. & Hausner, Helene, 2006. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  5. Udgivet

    The role of memory in food choice and liking: workshop summary

    Dijksterhuis, G., Mojet, J., Köster, E., Møller, P., Hausner, Helene, Issanchou, S., Sulmont-Rossé, C. & Zandstra, E. H., 2006, I : Food Quality and Preference. 17, 7-8, s. 650 1 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4234062