Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Henrik Siegumfeldt
Henrik Siegumfeldt

Lektor

Jeg arbejder med både de positive og negative sider af fødevaremikrobiologi, så mine interesseområder er både fermentering, fordærv og sygdomsfremkaldende mikroorganismer.

Jeg underviser i general fødevaremikrobiologi, og derudover underviser jeg også specifikt i øl-videnskab og mejerimikrobiologi. 

Udover mine forsknings og undervisningsopgaver er jeg også studieleder for kandidatuddannelsen i Food Science and Technology.

Primære forskningsområder

  • Bioimaging og enkeltcellestudier
  • Mikrobiologisk hygiejne
  • Øl- og vinmikrobiologi

 

Undervisnings- og vejledningsområder

  • Generel Fødevaremikrobiologi
  • Fermenterede produkter, herunder øl, vin, syrnede mælkeprodukter og "nye" fermenterede produkter
  • Fordærv og mikrobiel hygiejne

ID: 4223394