Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Jens-Erik Mai
Jens-Erik Mai

Institutleder

Jens-Erik Mai er Professor i informationsstudier og Institutleder på Institut for Kommunikation, Københavns Universitet.

I sin forskning og undervisning er han optaget af en fremtid med overvågning og digitale medier drevet af personlig information, hvordan vi skaber mening i en pluralistisk verden af kaos og filter bobler, og hvordan vi kan stole på information and dets kvaliteter hvis information bare er tegn skabt til at kommunikere med. Han er leder af det tværdisciplinær forskningsprojekt: “Don't Take it Personal” - Privacy and information in an algorithmic age

Han var formand for iConference 2012 som blev afholdt i Toronto og for 77th ASIS&T Annual Meeting der blev afholdt i Seattle - og han er med at til at organisere 2018 Information Ethics Roundtable konferencen i København.

Han har tidligere været associate professor på Faculty of Information, University of Toronto, hvor han også var Vice Dean and Acting Dean. Før det var han assistant professor på Information School, University of Washington hvor han også var co-director af Center for Human-Information Interaction.

Jens-Erik har en Ph.D. i Library and Information Science fra School of Information, University of Texas at Austin hvor han var Fulbright Scholar - han er uddannet Bibliotekar DB og cand.scient.bibl. fra Danmarks Biblioteksskole

Personlig website: www.jenserikmai.info

ID: 44929058