Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Jesper Lassen
Jesper Lassen

Professor


  1. 2020
  2. Udgivet

    A taste for locally produced food - Values, opinions and sociodemographic differences among "organic" and "conventional" consumers

    Ditlevsen, Kia, Denver, Sigrid, Christensen, Tove & Lassen, Jesper, 2020, I : Appetite. 147, 11 s., 104544.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Analysis of marketing efficiency of processed sardine products of Lake Victoria: Case of Tanzania

    Mkunda, J. J., Lassen, Jesper, Chachage, B., Kusiluka, L. J. M. & Pasape, L., 2020, I : African Journal of Science, Technology, Innovation and Development. 12, 1, s. 85-96 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. 2019
  5. Udgivet

    Healthy food is nutritious, but organic food is healthy because it is pure: The negotiation of healthy food choices by Danish consumers of organic food

    Ditlevsen, Kia, Sandøe, Peter & Lassen, Jesper, 2019, I : Food Quality and Preference. 71, s. 46-53 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Heterogeneity in consumers' perceptions and demand for local (organic) food products

    Jensen, Jørgen Dejgård, Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, Jesper & Teuber, R., 2019, I : Food Quality and Preference. 73, s. 255-265 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. 2018
  8. Udgivet

    Folk, der spiser økologisk, spiser generelt sundere

    Sandøe, Peter, Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, Jesper & Christensen, Tove, 19 feb. 2018, Politiken.dk.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

  9. Udgivet

    A review of Lake Victoria sardine products business and institutional arrangements for domestic and regional trade

    Mkunda, J. J., Lassen, Jesper, Chachage, B., Kusiluka, L. & Pasape, L., 2018, I : The Strategic Journal of Business & Change Management. 5, 4, s. 596-612 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Ethical considerations and motivations among ’organic’ and ’conventional, local’ consumers

    Ditlevsen, Kia & Lassen, Jesper, 2018, Bridg’it! – Studying food, flavours and eating across the Channel and the North Sea : Programme & Contributions. s. 22 1 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

  11. Udgivet
  12. Udgivet

    I hvilket omfang kan geografisk differentiering bidrage til at styrke efterspørgslen efter økologiske fødevarer?

    Jensen, Jørgen Dejgård, Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, Jesper, Sandøe, Peter & Teuber, R., 2018, Øget efterspørgsel efter danske økologiske fødevarer: Tre studier af motiver og ønsker hos forbrugerne med fokus på sundhed, lokale fødevarer og øget eksport. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Frederiksberg: Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 35-69 35 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

  13. Udgivet

    Knowledge and precaution: on organic farmers assessment of new technology

    Lassen, Jesper & Oelofse, M., 2018, I : Sociologia Ruralis. 58, 2, s. 351-369 19 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...15 Næste

ID: 4234689