Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Jørgen Dejgård Jensen
Jørgen Dejgård Jensen

Professor


  1. 2020
  2. Udgivet

    Costs of complying with quality requirements in meal services for older adults

    Jensen, Jørgen Dejgård, maj 2020, I : Journal of Foodservice Business Research. 23, 3, s. 246-261 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Fremskrivning af dansk landbrug frem mod 2030: april 2020

    Jensen, Jørgen Dejgård, maj 2020, 10 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2020/12).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  4. Udgivet

    Økonometriske analyser af omkostninger ved reduktion af antibiotika i dansk svineproduktion

    Jensen, Jørgen Dejgård, Belay, Dagim & Olsen, Jakob Vesterlund, maj 2020, 51 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2020/04).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  5. Udgivet

    Vurdering af sundhedsøkonomiske gevinster ved øget overholdelse af kostrådene

    Jensen, Jørgen Dejgård, apr. 2020, 36 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2020/07).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  6. E-pub ahead of print

    A Montero auction mechanism to regulate antimicrobial consumption in agriculture

    Belay, Dagim, Abate, T. G. & Jensen, Jørgen Dejgård, 18 feb. 2020, I : American Journal of Agricultural Economics. 20 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet
  8. 2019
  9. Udgivet

    Consumer preferences for "localness" and organic food production

    Denver, Sigrid, Jensen, Jørgen Dejgård, Olsen, Søren Bøye & Christensen, Tove, 2019, I : Journal of Food Products Marketing. 25, 6, s. 668-689 22 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Environmental impact of meal service catering for dependent senior citizens in Danish municipalities

    Saxe, H., Jensen, Jørgen Dejgård, Laugesen, S. M. B. & Bredie, Wender, 2019, I : International Journal of Life Cycle Assessment. 24, 4, s. 654-666 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Fremskrivning af dansk landbrug frem mod 2030 – december 2018

    Jensen, Jørgen Dejgård, 2019, 14 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2019/02).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  12. Udgivet

    Heterogeneity in consumers' perceptions and demand for local (organic) food products

    Jensen, Jørgen Dejgård, Christensen, Tove, Denver, Sigrid, Ditlevsen, Kia, Lassen, J. & Teuber, R., 2019, I : Food Quality and Preference. 73, s. 255-265 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...20 Næste

ID: 919330