Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Jørgen Dejgård Jensen
Jørgen Dejgård Jensen

Professor


  1. 2020
  2. Udgivet

    Costs of complying with quality requirements in meal services for older adults

    Jensen, Jørgen Dejgård, maj 2020, I : Journal of Foodservice Business Research. 23, 3, s. 246-261 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Fremskrivning af dansk landbrug frem mod 2030: april 2020

    Jensen, Jørgen Dejgård, maj 2020, 10 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2020/12).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  4. Udgivet

    Økonometriske analyser af omkostninger ved reduktion af antibiotika i dansk svineproduktion

    Jensen, Jørgen Dejgård, Belay, Dagim & Olsen, Jakob Vesterlund, maj 2020, 51 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2020/04).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  5. Udgivet

    Vurdering af sundhedsøkonomiske gevinster ved øget overholdelse af kostrådene

    Jensen, Jørgen Dejgård, apr. 2020, 36 s.. (IFRO Udredning; Nr. 2020/07).

    Publikation: Udredning/notatFaglig redegørelse

  6. E-pub ahead of print

    A Montero auction mechanism to regulate antimicrobial consumption in agriculture

    Belay, Dagim, Abate, T. G. & Jensen, Jørgen Dejgård, 18 feb. 2020, I : American Journal of Agricultural Economics. 20 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

ID: 919330