Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Klavs Martin Sørensen
Klavs Martin Sørensen

Lektor


  1. 2018
  2. Udgivet

    Biogenic amines: a key freshness parameter of animal protein products in the coming circular economy

    Sørensen, Klavs Martin, Aru, Violetta, Khakimov, Bekzod, Aunskjaer, U. & Engelsen, Søren Balling, 2018, I : Current Opinion in Food Science. 22, s. 167-173

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Cool-climate red wines - Chemical Composition and Camparison of two protocols for 1H-NMR Analysis

    Aru, Violetta, Sørensen, Klavs Martin, Khakimov, Bekzod, Toldam-Andersen, Torben & Engelsen, Søren Balling, 2018, I : Molecules. 23, 160, s. 1-18 18 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    The foodome of bivalve molluscs: From hedonic eating to healthy diet

    Aru, Violetta, Khakimov, Bekzod, Sørensen, Klavs Martin & Engelsen, Søren Balling, 2018, I : Journal of Food Composition and Analysis. 69, s. 13-19 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 38297219