Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Kristoffer Albris
Kristoffer Albris

Adjunkt

Medlem af:

  • Copenhagen Center for Disaster Research

Google Scholar - Research Gate - LinkedIn

Jeg ansat som adjunkt ved Copenhagen Centre for Social Data Science (SODAS), hvor jeg forsker og underviser i temaer som datapolitik, dataetik, opmærksomhed, digital antropologi og computational anthropology. Jeg er ansvarlig for et forskningsprojekt der undersøger Data Protection Officers efter GDPR i offentlige og private organisationer.

En anden del af min forskning kigger på hvordan katastrofer former samfund. Jeg har arbejdet i Centraleuropa (Tyskland) med transformationer af civilsamfundet og betydning af kritik efter oversvømmelser, samt i det Sydlige Stillehav (Fiji) med katastrofeeksperters epistemiske kulturer. Jeg har været en del af det interdisciplinære projekt Changing Disasters og er medlem af Copenhagen Center for Disaster Research (COPE).

Fra 2017 til 2018 var jeg postdoc på ESPRESSO projektet (Enhancing synergies for disaster prevention in the European Union), som fokuserede på at optimere policies inden for katastrofeberedskab, social resiliens og klimatilpasning i EU.

Jeg er koordinator af DICAN netværket (Disaster and Crisis Anthropology Network), under EASA (European Association of Social Anthropology).

Jeg arbejder på nuværende tidspunkt på min første bog med titlen "Disaster and Dissent: How Critique Drives Adaptation in an Age of Climate Risk."

ID: 49764214