Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Leif Horsfelt Skibsted

Leif Horsfelt Skibsted

  • Fødevarekemi

    Rolighedsvej 30

    1958 Frb. C

    Telefon: +45 35 33 32 21

Primære forskningsområder

Fotokemi, fotofysik, reaktionskinetik og termodynamik af overgangsmetallers forbindelser. Fødevarekemi /fysik med vægt på kinetik af oxidative ændringer og deres betydning for fødevarekvalitet og sundhed. Mineralers biotilgængelighed. Spektroskopiske teknikker for biomolekyler. Kalorimetri af faseovergange i fødevarer. Anvendelse af højtryk i fødevarefremstilling. Videnskaben bag madlavning: Molekylær Gastronomi. Mere end 500 artikler i fagfællebedømte internationale tidsskrifter eller monografier, h-faktor = 47. Hovedvejleder for mere end 36 ph.d.-studerende. Koordinator og leder af en lang række danske, europæiske og internationale forskningsprojekter indenfor fødevareområdet.

ResearcherID: M-6933-2014

ORCID:orcid.org/0000-0003-1734-5016

ID: 4230940