Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Leif Horsfelt Skibsted
Leif Horsfelt Skibsted

Professor emeritus.


  1. 2020
  2. Udgivet

    Copper(II) Coordination and Translocation in Luteolin and Effect on Radical Scavenging

    Xu, Y., Yang, J., Lu, Y., Qian, L., Yang, Z., Han, R., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2020, I : Journal of Physical Chemistry B. 124, 2, s. 380-388

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Physical properties and storage stability of reverse osmosis skim milk concentrates: effects of skim milk pasteurisation, solid content and thermal treatment

    Christiansen, Morten Vormsborg, Pedersen, T. B., Brønd, J. N., Skibsted, Leif Horsfelt & Ahrné, Lilia, 2020, I : Journal of Food Engineering. 278, 8 s., 109922.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Plant derived ingredients rich in nitrates or phenolics for protection of pork against protein oxidation

    Martínez, L., Jongberg, S., Ros, G., Skibsted, Leif Horsfelt & Nieto, G., 2020, I : Food Research International. 129, 9 s., 108789.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Sensory and textural characterization of composite wheat-cassava bread as a function of lipase dose and storage time

    Serventi, L., Skibsted, Leif Horsfelt & Kidmose, U., 2020, I : European Food Research and Technology. 246, 1, s. 23-32 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Synergy between plant phenols and carotenoids in stabilizing lipid-bilayer membranes of giant unilamellar vesicles against oxidative destruction

    Zhou, Y., Liu, X., Li, Y., Wang, P., Han, R., Zhang, J. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2020, I : Soft Matter. 16, 7, s. 1792-1800 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Synthesis, Characterization, and Low-Toxicity Study of a Magnesium(II) Complex Containing an Isovanillate Group

    Marchi, R. C., Silva, E. S., Santos, J. J., Guiloski, I. C., de Jesus, H. C. R., de Aguiar, I., Kock, F. V. C., Venâncio, T., da Silva, M. F. G. F., Fernandes, J. B., Vital, M. A. B. F., Souza, L. C., Silva de Assis, H. C., Skibsted, Leif Horsfelt & Carlos, R. M., 2020, I : ACS Omega. 5, 7, s. 3504-3512

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. 2019
  9. Udgivet

    Professoren, der så madspildet før os andre

    Skibsted, Leif Horsfelt, okt. 2019, I : Samvirke. s. 62-63 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  10. Udgivet

    Antioxidant efficiency and mechanisms of green tea, rosemary or maté extracts in porcine Longissimus dorsi subjected to iron-induced oxidative stress

    Zhou, F., Jongberg, S., Zhao, M., Sun, W. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2019, I : Food Chemistry. 298, 10 s., 125030.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Fremtidens kød: Flere antioxidanter i dyrenes foder

    Skibsted, Leif Horsfelt, 2019, I : Dansk Kemi. 100, 2, s. 17-18 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  12. Udgivet

    Increasing calcium solubility from whey mineral residues by combining gluconate and δ-gluconolactone

    de Zawadzki, A. & Skibsted, Leif Horsfelt, 2019, I : International Dairy Journal. 99, 10 s., 104538.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...63 Næste

ID: 4230940