Lektor
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23, 1958 Frb. C
- 2021
- E-pub ahead of print
Interested, indifferent or active information avoiders of carbon labels: Cognitive dissonance and ascription of responsibility as motivating factors
Edenbrandt, A. K., Lagerkvist, C. J. & Nordström, Leif Jonas, 22 feb. 2021, I : Food Policy. 14 s., 102036.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Moral convictions and meat consumption: a comparative study of the animal ethics orientations of consumers of pork in Denmark, Germany, and Sweden
Lund, Thomas Bøker, Denver, Sigrid, Nordström, Leif Jonas, Christensen, Tove & Sandøe, Peter, 2021, I : Animals. 11, 2, 19 s., 329.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- 2020
- E-pub ahead of print
The budgetary implications of being an organic consumer
Denver, Sigrid, Nordström, Leif Jonas & Christensen, Tove, 6 dec. 2020, I : Journal of International Food and Agribusiness Marketing. 17 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Interested, indifferent or active information avoider of climate labels: Cognitive dissonance and ascription of responsibility as motivating factors
Edenbrandt, Anna Kristina, Lagerkvist, C. & Nordström, Leif Jonas, 13 mar. 2020, AgriFood Economics Centre, 30 s. (AgriFood Economics Centre Working Paper; Nr. 2020:1).Publikation: Working paper › Forskning
- E-pub ahead of print
Strategic ignorance of health risk: its causes and policy consequences
Nordström, Leif Jonas, Thunström, L., van 't Veld, K., Shogren, J. F. & Ehmke, M., 27 jan. 2020, I : Behavioural Public Policy. 32 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Do parents counter-balance the carbon emissions of their children?
Nordström, Leif Jonas, Shogren, J. F. & Thunström, L., 2020, I : P L o S One. 15, 4, 16 s., e0231105.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Forbrugerefterspørgsel efter dansk velfærdssvinekød i henholdsvis Danmark, Sverige og Tyskland: en segmentanalyse baseret på indkøbsparametre og forbrug af svinekød
Denver, Sigrid, Nordström, Leif Jonas, Lund, Thomas Bøker, Sandøe, Peter & Christensen, Tove, 2020, Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer: Formidling af resultater fra to forskningsprojekter. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 33-46 14 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
- Udgivet
Forbrugerefterspørgsel efter udenlandsk og nationalt produceret velfærdssvinekød i henholdsvis Danmark, Sverige og Tyskland: en segmentanalyse baseret på forbrugernes dyreetiske orienteringer
Lund, Thomas Bøker, Denver, Sigrid, Nordström, Leif Jonas, Christensen, Tove & Sandøe, Peter, 2020, Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer: Formidling af resultater fra to forskningsprojekter. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 49-59 11 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
- Udgivet
Hvor stort et marked vil der være for dansk velfærdssvinekød?
Christensen, Tove, Olsen, Jakob Vesterlund, Lund, Thomas Bøker, Denver, Sigrid, Nordström, Leif Jonas, Sandøe, Peter & Esbjerg, L., 2020, Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer: Formidling af resultater fra to forskningsprojekter. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 87-95 9 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
- Udgivet
Mærker for velfærdssvinekød i Danmark, Sverige og Tyskland
Christensen, Tove, Hansen, Henning Otte, Denver, Sigrid, Nordström, Leif Jonas, Olsen, Jakob Vesterlund & Sandøe, Peter, 2020, Styrkelse af grisenes velfærd gennem markedsdrevne initiativer: Formidling af resultater fra to forskningsprojekter. Christensen, T. & Sandøe, P. (red.). Institut for Fødevare- og Ressourceøkonomi, Københavns Universitet, s. 17-30 14 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til rapport › Forskning
ID: 4239987