Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Mogens Larsen Andersen
Mogens Larsen Andersen

Professor MSO


  1. 2020
  2. Accepteret/In press

    Covalent Protein-Polyphenol Bonding as Initial Steps of Haze Formation in Beer

    Jongberg, S., Andersen, Mogens Larsen & Lund, Marianne N., 1 jan. 2020, (Accepteret/In press) I : Journal of the American Society of Brewing Chemists. 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Emulsifying peptides from potato protein predicted by bioinformatics: Stabilization of fish oil-in-water emulsions

    García Moreno, P. J., Jacobsen, C., Marcatili, P., Gregersen, S., Overgaard, M. T., Andersen, Mogens Larsen, Sørensen, A. M. & Hansen, E. B., 2020, I : Food Hydrocolloids. 101, 11 s., 105529.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Identification of emulsifier potato peptides by bioinformatics: application to omega-3 delivery emulsions and release from potato industry side streams

    García-Moreno, P. J., Gregersen, S., Nedamani, E. R., Olsen, T. H., Marcatili, P., Overgaard, M. T., Andersen, Mogens Larsen, Hansen, E. B. & Jacobsen, C., 2020, I : Scientific Reports. 10, 22 s., 690.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Multiresponse Kinetic Modeling of Heat-Induced Equilibrium of β-Carotene cis-trans Isomerization in Medium-Chain Triglyceride Oil

    Schjoerring-Thyssen, J., Zhang, W., Olsen, Karsten, Koehler, K., Jouenne, E. & Andersen, Mogens Larsen, 2020, I : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 68, 3, s. 845-855

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. 2019
  7. E-pub ahead of print

    Physical State of β-Carotene at High Concentrations in a Solid Triglyceride Matrix

    Schjoerring-Thyssen, J., Olsen, Karsten, Koehler, K., Jouenne, E., Larsen, F. H. & Andersen, Mogens Larsen, 20 nov. 2019, I : European Journal of Lipid Science and Technology. 1900250.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Effect of pH on the reaction between naringenin and methylglyoxal: a kinetic study

    Zhu, Hongkai, Poojary, Mahesha Manjunatha, Andersen, Mogens Larsen & Lund, Marianne N., 2019, I : Food Chemistry. 298, 9 s., 125086.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. Udgivet

    Interactions of dietary fiber bound antioxidants with hydroxycinnamic and hydroxybenzoic acids in aqueous and liposome media

    Celik, E. E., Amigo Rubio, J. M., Andersen, Mogens Larsen & Gökmen, V., 2019, I : Food Chemistry. 278, s. 294-304 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Investigating the evolution of free staling aldehydes throughout the wort production process

    Ditrych, M., Filipowska, W., De Rouck, G., Jaskula-Goiris, B., Aerts, G., Andersen, Mogens Larsen & De Cooman, L., 2019, I : BrewingScience. 72, 1-2, s. 10-17

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  11. Udgivet

    Laccase Induced Lignin Radical Formation Kinetics Evaluated by Electron Paramagnetic Resonance Spectroscopy

    Perna, V., Wittrup Agger, J., Andersen, Mogens Larsen, Holck, J. & Meyer, A. S., 2019, I : ACS Sustainable Chemistry & Engineering. 7, 12, s. 10425-10434

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  12. Udgivet

    Morphology and Structure of Solid Lipid Nanoparticles Loaded with High Concentrations of β-Carotene

    Schjoerring-Thyssen, J., Olsen, Karsten, Koehler, K., Jouenne, E., Rousseau, D. & Andersen, Mogens Larsen, 2019, I : Journal of Agricultural and Food Chemistry. 67, 44, s. 12273-12282 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 ...16 Næste

ID: 4237838