Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Rene Lametsch
Rene Lametsch

Lektor

  • Ingredient and Dairy Technology

    Fødevarebygningen, Bygning: T375

    1958 Frederiksberg C

    Telefon: +45 35 33 34 83Mobil: +45 21 78 98 24
  1. 2013
  2. Steering group, Muscle based food network (Ekstern organisation)

    Lametsch, Rene (Bestyrelsesmedlem)
    2013 → …

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af forskningsnetværk

  3. 2012
  4. Lecture at University of Extramadura, Spain: Proteomic in meat science

    Lametsch, Rene (Foredragsholder)
    2012

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  5. 2011
  6. RMC, Reciprocal Meat Conference, Manhattan, Kanses, US: Proteomics in meat science

    Lametsch, Rene (Foredragsholder)
    2011

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  7. 2010
  8. FASEB Congress, Carefree, Arizona, US.: Postmortem activity of calpains

    Lametsch, Rene (Foredragsholder)
    2010 → …

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  9. Molecular Functionality (Chairman) (Ekstern organisation)

    Lametsch, Rene (Formand)
    20102012

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af forskningsnetværk

  10. 2009
  11. ICoMST, Copenhagen, Denmark: Meatomics

    Lametsch, Rene (Foredragsholder)
    2009 → …

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  12. 2008
  13. ADSA-ASAS Joint annual meeting, Indianapolis, Indiana, US: Oxidation results in formation of an intramolecular disulfide bond in µ-calpain

    Lametsch, Rene (Foredragsholder)
    10 jul. 2008

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  14. ADSA-ASAS Joint annual meeting, Indianapolis, Indiana, US: Postharvest processes that influence myofibrillar protein degradation and meat quality

    Lametsch, Rene (Oplægsholder)
    7 jul. 200811 jul. 2008

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  15. Cost 928, Control and exploitation of enzymes for added-value food products, Istanbul, Turkey: Effects of Enzymes in meat

    Lametsch, Rene (Foredragsholder)
    2008

    Aktivitet: Tale eller præsentation - typerForedrag og mundtlige bidrag

  16. 2006
  17. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole (Ekstern organisation)

    Lametsch, Rene (Medlem)
    1 maj 20062011

    Aktivitet: Medlemsskab - typerMedlemskab af forskningsnetværk

Forrige 1 2 Næste

ID: 4222842