Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside
Volkmar Paul Engerer
Volkmar Paul Engerer

Lektor

Som lektor på INF underviser og forsker jeg inden for områder informationsvidenskab, informationsvidenskab i forhold til sprog og lingvistik, klassisk informationsorganisering og information retrieval. Udover det har jeg både forsknings- og undervisningsinteresser i kulturformidling, læringsteori og e-læring og digital skrivning.

Jeg er involveret i forskellige forskningsaktiviteter. Sammen med min kollega Julian Warner fra Belfast skriver jeg en netværksansøgning til Det Fri Forskningsråd, titlen er LI&IL - Language in information, information in language. Endvidere deltager jeg i en forskningsgruppe om den New Zealandske logik Arthur Prior, hvor jeg lavede nogen forskning inden for videnskabelig kommunikation  og webside-udvikling.

Jeg er tilknyttet flere andre forskningsgrupper, herunder forskningsteams om informationsorganisation og praksisstudier, som begge har hjemsted her på INF.

Du kan møde mig og mit arbejde på flere forskellige websites:

LinkedIn (http://dk.linkedin.com/pub/volkmar-engerer/9/154/b00), Academia.edu (https://db.academia.edu/VolkmarEngerer), ResearchGate  (https://www.researchgate.net/profile/Volkmar_Engerer), ORCID (http://orcid.org/0000-0002-7215-7352), Google Scholar (http://scholar.google.dk/citations?hl=en&user=gL9pXdUAAAAJ), Info-blogger  (http://infoblogger.informationsspecialisten.dk/#home)

 

ID: 44929055