Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Chemical reactions in fruits and vegetables as function of novel processing: M76

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  • Keld Ejdrup Andersen
  • Heidi Blok Frandsen
  • I. Van der Plancken
  • T. Grauwet
  • M. Hendrickx
  • Jens Christian Sørensen
  • Hilmer Sørensen
OriginalsprogEngelsk
TitelEuroFoodChem XV : Food for the Future; the contribution of chemistry to improvement of food quality
RedaktørerHilmer Sørensen, Susanne Sørensen, Anne Dorthe Sørensen, Jens Christian Sørensen, Keld Ejdrup Andersen, Charlotte Bjergegaard, Peter Møller
Antal sider4
ForlagFaculty of Life Sciences, University of Copenhagen
Publikationsdato2009
Sider20-23
ISBN (Trykt)978-87-993033-4-2
StatusUdgivet - 2009
BegivenhedEuroFoodChem XV Food for the Future - Copenhagen, Danmark
Varighed: 5 jul. 20098 jul. 2009
Konferencens nummer: 15

Konference

KonferenceEuroFoodChem XV Food for the Future
Nummer15
LandDanmark
ByCopenhagen
Periode05/07/200908/07/2009

ID: 15684995