Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Comparative efficacy and safety of dietary glucoraphanin and broccoli in male F344 rats

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  • M. Søndergaard
  • N. Zhu
  • R.-H. Lai
  • E. H. Jeffery
  • Jens Christian Sørensen
  • Hilmer Sørensen
OriginalsprogEngelsk
TitelFood for the future : the contribution of chemistry to improvement of food quality. EuroFoodChem XV. Proceeding 2
RedaktørerHilmer Sørensen, Susanne Sørensen, Anne Dorthe Sørensen, Jens Christian Sørensen, Keld Ejdrup Andersen, Charlotte Bjergegaard, Peter Møller
Antal sider5
ForlagDepartment of Basic Sciences and Environment, University of Copenhagen
Publikationsdato2009
Sider1-5
ISBN (Trykt)978-87-993033-5-9
StatusUdgivet - 2009
BegivenhedEuroFoodChem XV - Copenhagen, Danmark
Varighed: 5 jul. 20098 jul. 2009
Konferencens nummer: 15

Konference

KonferenceEuroFoodChem XV
Nummer15
LandDanmark
ByCopenhagen
Periode05/07/200908/07/2009

ID: 18690413