Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Compensatory growth improves meat tenderness in gilts but not in barrows

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  • L. Kristensen
  • M. Therkildsen
  • M. D. Aaslyng
  • N. Oksbjerg
  • P. Ertbjerg
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftAmerican Society of Animal Science
Vol/bind82
Udgave nummer12
Sider (fra-til)3617-3624
Antal sider8
StatusUdgivet - 2004

Bibliografisk note

Kode for udgivelsesland: 'de' Kode for bibliotekets beholdning: 'modtaget' Ukendte organisationer '\'Kødvidenskab\', \'Dep. of Food Science\', \'Danish Institute Agricultural Sciences, Tjele Denmark\', \'Danish Meat Research Institute\', \'Roskilde Denmark\', \'Dep. of Food Science\', \'Danish Institute Agricultural Sciences, Tjele Denmark\', \'Kødvidenskab\''

ID: 7936301