Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Det differentierede Europa: En revolution af integrationsprocessen?

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Standard

Det differentierede Europa : En revolution af integrationsprocessen? / Adler-Nissen, Rebecca.

I: Økonomi & Politik, Bind 81, Nr. 3, 2008, s. 3-12.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Harvard

Adler-Nissen, R 2008, 'Det differentierede Europa: En revolution af integrationsprocessen?', Økonomi & Politik, bind 81, nr. 3, s. 3-12.

APA

Adler-Nissen, R. (2008). Det differentierede Europa: En revolution af integrationsprocessen? Økonomi & Politik, 81(3), 3-12.

Vancouver

Adler-Nissen R. Det differentierede Europa: En revolution af integrationsprocessen? Økonomi & Politik. 2008;81(3):3-12.

Author

Adler-Nissen, Rebecca. / Det differentierede Europa : En revolution af integrationsprocessen?. I: Økonomi & Politik. 2008 ; Bind 81, Nr. 3. s. 3-12.

Bibtex

@article{5378f9a0944e11dd86a6000ea68e967b,
title = "Det differentierede Europa: En revolution af integrationsprocessen?",
abstract = "Vil {\o}get differentiering i form af forst{\ae}rket samarbejde og nationale forbehold medf{\o}re et brud med det europ{\ae}iske samarbejde, som vi kender det i dag? Vil et ekstremt differentieret EU overhovedet overleve? Svaret p{\aa} disse sp{\o}rgsm{\aa}l afh{\ae}nger af hvilken form for differentiering, som EU bev{\ae}ger sig mod. Indtil nu har {\o}get differentiering faktisk snarere givet anledning til mere end mindre integration. Der er imidlertid grund til at unders{\o}ge de utilsigtede konsekvenser af et mere fleksibelt EU, ikke mindst n{\aa}r det g{\ae}lder EU's demokratiske udfordringer.",
author = "Rebecca Adler-Nissen",
year = "2008",
language = "Dansk",
volume = "81",
pages = "3--12",
journal = "Oekonomi og Politik",
issn = "0030-1906",
publisher = "Jurist- og {\O}konomforbundets Forlag",
number = "3",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Det differentierede Europa

T2 - En revolution af integrationsprocessen?

AU - Adler-Nissen, Rebecca

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Vil øget differentiering i form af forstærket samarbejde og nationale forbehold medføre et brud med det europæiske samarbejde, som vi kender det i dag? Vil et ekstremt differentieret EU overhovedet overleve? Svaret på disse spørgsmål afhænger af hvilken form for differentiering, som EU bevæger sig mod. Indtil nu har øget differentiering faktisk snarere givet anledning til mere end mindre integration. Der er imidlertid grund til at undersøge de utilsigtede konsekvenser af et mere fleksibelt EU, ikke mindst når det gælder EU's demokratiske udfordringer.

AB - Vil øget differentiering i form af forstærket samarbejde og nationale forbehold medføre et brud med det europæiske samarbejde, som vi kender det i dag? Vil et ekstremt differentieret EU overhovedet overleve? Svaret på disse spørgsmål afhænger af hvilken form for differentiering, som EU bevæger sig mod. Indtil nu har øget differentiering faktisk snarere givet anledning til mere end mindre integration. Der er imidlertid grund til at undersøge de utilsigtede konsekvenser af et mere fleksibelt EU, ikke mindst når det gælder EU's demokratiske udfordringer.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 81

SP - 3

EP - 12

JO - Oekonomi og Politik

JF - Oekonomi og Politik

SN - 0030-1906

IS - 3

ER -

ID: 6449587