Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Et forsøg på at forbinde fængslet og omverdenen: en sociologisk undersøgelse af hvad der sker, når omverdenen lukkes indes for i fængslet

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Standard

Et forsøg på at forbinde fængslet og omverdenen : en sociologisk undersøgelse af hvad der sker, når omverdenen lukkes indes for i fængslet. / Abrahamsen, Marie Herping.

København : Det Juridiske Fakultet, 2019. 198 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Harvard

Abrahamsen, MH 2019, Et forsøg på at forbinde fængslet og omverdenen: en sociologisk undersøgelse af hvad der sker, når omverdenen lukkes indes for i fængslet. Det Juridiske Fakultet, København.

APA

Abrahamsen, M. H. (2019). Et forsøg på at forbinde fængslet og omverdenen: en sociologisk undersøgelse af hvad der sker, når omverdenen lukkes indes for i fængslet. København: Det Juridiske Fakultet.

Vancouver

Abrahamsen MH. Et forsøg på at forbinde fængslet og omverdenen: en sociologisk undersøgelse af hvad der sker, når omverdenen lukkes indes for i fængslet. København: Det Juridiske Fakultet, 2019. 198 s.

Author

Abrahamsen, Marie Herping. / Et forsøg på at forbinde fængslet og omverdenen : en sociologisk undersøgelse af hvad der sker, når omverdenen lukkes indes for i fængslet. København : Det Juridiske Fakultet, 2019. 198 s.

Bibtex

@phdthesis{995a81f4ac1447d987a2438b4f3cc7fc,
title = "Et fors{\o}g p{\aa} at forbinde f{\ae}ngslet og omverdenen: en sociologisk unders{\o}gelse af hvad der sker, n{\aa}r omverdenen lukkes indes for i f{\ae}ngslet",
author = "Abrahamsen, {Marie Herping}",
year = "2019",
language = "Dansk",
publisher = "Det Juridiske Fakultet",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Et forsøg på at forbinde fængslet og omverdenen

T2 - en sociologisk undersøgelse af hvad der sker, når omverdenen lukkes indes for i fængslet

AU - Abrahamsen, Marie Herping

PY - 2019

Y1 - 2019

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Et forsøg på at forbinde fængslet og omverdenen

PB - Det Juridiske Fakultet

CY - København

ER -

ID: 216867394