Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

EU og det nordiske spil om lov og aftale: de nordiske lande og de europæiske aftaler/direktiver om deltid og tidsbegrænset ansættelse

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Standard

EU og det nordiske spil om lov og aftale : de nordiske lande og de europæiske aftaler/direktiver om deltid og tidsbegrænset ansættelse. / Andersen, Søren Kaj (Redaktør).

Stockholm : SALTSA, 2003. 157 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Harvard

Andersen, SK (red.) 2003, EU og det nordiske spil om lov og aftale: de nordiske lande og de europæiske aftaler/direktiver om deltid og tidsbegrænset ansættelse. SALTSA, Stockholm.

APA

Andersen, S. K. (red.) (2003). EU og det nordiske spil om lov og aftale: de nordiske lande og de europæiske aftaler/direktiver om deltid og tidsbegrænset ansættelse. Stockholm: SALTSA.

Vancouver

Andersen SK, (ed.). EU og det nordiske spil om lov og aftale: de nordiske lande og de europæiske aftaler/direktiver om deltid og tidsbegrænset ansættelse. Stockholm: SALTSA, 2003. 157 s.

Author

Andersen, Søren Kaj (Redaktør). / EU og det nordiske spil om lov og aftale : de nordiske lande og de europæiske aftaler/direktiver om deltid og tidsbegrænset ansættelse. Stockholm : SALTSA, 2003. 157 s.

Bibtex

@book{a492482074be11dbbee902004c4f4f50,
title = "EU og det nordiske spil om lov og aftale: de nordiske lande og de europ{\ae}iske aftaler/direktiver om deltid og tidsbegr{\ae}nset ans{\ae}ttelse",
editor = "Andersen, {S{\o}ren Kaj}",
year = "2003",
language = "Dansk",
publisher = "SALTSA",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - EU og det nordiske spil om lov og aftale

T2 - de nordiske lande og de europæiske aftaler/direktiver om deltid og tidsbegrænset ansættelse

A2 - Andersen, Søren Kaj

PY - 2003

Y1 - 2003

M3 - Rapport

BT - EU og det nordiske spil om lov og aftale

PB - SALTSA

CY - Stockholm

ER -

ID: 20673