Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Fraseoleksemer i tyske étsprogs-ordbøger. : En beskrivelse af opslagssituationer ved reception og produktion af fraseoleksemer som grundlag for den leksikografiske behandling, herunder en kritisk undersøgelse af ordbogspraksis.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

Standard

Fraseoleksemer i tyske étsprogs-ordbøger.  : En beskrivelse af opslagssituationer ved reception og produktion af fraseoleksemer som grundlag for den leksikografiske behandling, herunder en kritisk undersøgelse af ordbogspraksis.. / Kjær, Anne Lise.

København : Copenhagen Business School Press, 1986.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningfagfællebedømt

Harvard

Kjær, AL 1986, Fraseoleksemer i tyske étsprogs-ordbøger. : En beskrivelse af opslagssituationer ved reception og produktion af fraseoleksemer som grundlag for den leksikografiske behandling, herunder en kritisk undersøgelse af ordbogspraksis. bind Ark 29, Copenhagen Business School Press, København.

APA

Kjær, A. L. (1986). Fraseoleksemer i tyske étsprogs-ordbøger. : En beskrivelse af opslagssituationer ved reception og produktion af fraseoleksemer som grundlag for den leksikografiske behandling, herunder en kritisk undersøgelse af ordbogspraksis. København: Copenhagen Business School Press.

Vancouver

Kjær AL. Fraseoleksemer i tyske étsprogs-ordbøger. : En beskrivelse af opslagssituationer ved reception og produktion af fraseoleksemer som grundlag for den leksikografiske behandling, herunder en kritisk undersøgelse af ordbogspraksis. København: Copenhagen Business School Press, 1986.

Author

Kjær, Anne Lise. / Fraseoleksemer i tyske étsprogs-ordbøger.  : En beskrivelse af opslagssituationer ved reception og produktion af fraseoleksemer som grundlag for den leksikografiske behandling, herunder en kritisk undersøgelse af ordbogspraksis. København : Copenhagen Business School Press, 1986.

Bibtex

@book{41ec1f50f0b311dfb6d2000ea68e967b,
title = "Fraseoleksemer i tyske {\'e}tsprogs-ordb{\o}ger. : En beskrivelse af opslagssituationer ved reception og produktion af fraseoleksemer som grundlag for den leksikografiske behandling, herunder en kritisk unders{\o}gelse af ordbogspraksis.",
author = "Kj{\ae}r, {Anne Lise}",
year = "1986",
language = "Dansk",
volume = "Ark 29",
publisher = "Copenhagen Business School Press",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Fraseoleksemer i tyske étsprogs-ordbøger. 

T2 - En beskrivelse af opslagssituationer ved reception og produktion af fraseoleksemer som grundlag for den leksikografiske behandling, herunder en kritisk undersøgelse af ordbogspraksis.

AU - Kjær, Anne Lise

PY - 1986

Y1 - 1986

M3 - Bog

VL - Ark 29

BT - Fraseoleksemer i tyske étsprogs-ordbøger. 

PB - Copenhagen Business School Press

CY - København

ER -

ID: 23159697