Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Identification and safety evaluation of Bacillus species occurring in high numbers during spontaneous fermentations to produce Gergoush, a traditional Sudanese bread snack

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

Dokumenter

OriginalsprogEngelsk
Titel22nd ICFMH Symposium Food Micro 2010
Antal sider1
Udgivelses stedKøbenhavn
Publikationsdato2010
Sider104
StatusUdgivet - 2010
Begivenhed22nd international ICFMH symposium Food Micro 2010 - København, Danmark
Varighed: 30 aug. 20103 sep. 2010
Konferencens nummer: 22

Konference

Konference22nd international ICFMH symposium Food Micro 2010
Nummer22
LandDanmark
ByKøbenhavn
Periode30/08/201003/09/2010

Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk


Ingen data tilgængelig

ID: 32336692