Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Isolation, characterization and identification of microorganisms capable of growing in chocolate pralines

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferenceabstrakt i proceedingsForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelGlobal issues in food microbiology : abstract book
Antal sider1
Publikationsdato2012
Sider560
StatusUdgivet - 2012
BegivenhedInternational ICFMH Symposium FoodMicro 2012: Global Issues In Food Microbiology - Grand Cevahir Hotel and Convention Center, Istanbul, Tyrkiet
Varighed: 3 sep. 20127 sep. 2012
Konferencens nummer: 23

Konference

KonferenceInternational ICFMH Symposium FoodMicro 2012
Nummer23
LokationGrand Cevahir Hotel and Convention Center
LandTyrkiet
ByIstanbul
Periode03/09/201207/09/2012

Antal downloads er baseret på statistik fra Google Scholar og www.ku.dk


Ingen data tilgængelig

ID: 58332122