Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Kvalitet i grønne anlæg: metoder til kvalitetsbeskrivelse og tilstandsregistrering af nyplantede træer og sportsplæne i grønne anlæg

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Standard

Kvalitet i grønne anlæg : metoder til kvalitetsbeskrivelse og tilstandsregistrering af nyplantede træer og sportsplæne i grønne anlæg. / Balsby Nielsen, J.

København : Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Institut for Økonomi, Skov og Landskab, Sektion for Landskab, 1998. 195 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

Harvard

Balsby Nielsen, J 1998, Kvalitet i grønne anlæg: metoder til kvalitetsbeskrivelse og tilstandsregistrering af nyplantede træer og sportsplæne i grønne anlæg. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Institut for Økonomi, Skov og Landskab, Sektion for Landskab, København.

APA

Balsby Nielsen, J. (1998). Kvalitet i grønne anlæg: metoder til kvalitetsbeskrivelse og tilstandsregistrering af nyplantede træer og sportsplæne i grønne anlæg. Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Institut for Økonomi, Skov og Landskab, Sektion for Landskab.

Vancouver

Balsby Nielsen J. Kvalitet i grønne anlæg: metoder til kvalitetsbeskrivelse og tilstandsregistrering af nyplantede træer og sportsplæne i grønne anlæg. København: Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Institut for Økonomi, Skov og Landskab, Sektion for Landskab, 1998. 195 s.

Author

Balsby Nielsen, J. / Kvalitet i grønne anlæg : metoder til kvalitetsbeskrivelse og tilstandsregistrering af nyplantede træer og sportsplæne i grønne anlæg. København : Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Institut for Økonomi, Skov og Landskab, Sektion for Landskab, 1998. 195 s.

Bibtex

@phdthesis{250ac4a0a1b811ddb6ae000ea68e967b,
title = "Kvalitet i gr{\o}nne anl{\ae}g: metoder til kvalitetsbeskrivelse og tilstandsregistrering af nyplantede tr{\ae}er og sportspl{\ae}ne i gr{\o}nne anl{\ae}g",
author = "{Balsby Nielsen}, J.",
note = "Kode for udgivelsesland: 'dk'",
year = "1998",
language = "Dansk",
publisher = "Den Kongelige Veterin{\ae}r- og Landboh{\o}jskole, Institut for {\O}konomi, Skov og Landskab, Sektion for Landskab",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Kvalitet i grønne anlæg

T2 - metoder til kvalitetsbeskrivelse og tilstandsregistrering af nyplantede træer og sportsplæne i grønne anlæg

AU - Balsby Nielsen, J.

N1 - Kode for udgivelsesland: 'dk'

PY - 1998

Y1 - 1998

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Kvalitet i grønne anlæg

PB - Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole, Institut for Økonomi, Skov og Landskab, Sektion for Landskab

CY - København

ER -

ID: 7731607