Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Laks med hollandaise

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Laks med hollandaise. / Kondrup, Jens; Astman, Ulla.

I: FoodCulture, Nr. 22, 2008, s. 6-7.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Kondrup, J & Astman, U 2008, 'Laks med hollandaise', FoodCulture, nr. 22, s. 6-7.

APA

Kondrup, J., & Astman, U. (2008). Laks med hollandaise. FoodCulture, (22), 6-7.

Vancouver

Kondrup J, Astman U. Laks med hollandaise. FoodCulture. 2008;(22):6-7.

Author

Kondrup, Jens ; Astman, Ulla. / Laks med hollandaise. I: FoodCulture. 2008 ; Nr. 22. s. 6-7.

Bibtex

@article{447df3f0a1c411ddb6ae000ea68e967b,
title = "Laks med hollandaise",
abstract = "Maden og viden om madens betydning svinger fra hospital til hospital. Sygeplejerskerne er blevet bedre, mens l{\ae}gerne stadig ved for lidt.",
author = "Jens Kondrup and Ulla Astman",
year = "2008",
language = "Dansk",
pages = "6--7",
journal = "Foodculture",
issn = "1604-9764",
number = "22",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Laks med hollandaise

AU - Kondrup, Jens

AU - Astman, Ulla

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Maden og viden om madens betydning svinger fra hospital til hospital. Sygeplejerskerne er blevet bedre, mens lægerne stadig ved for lidt.

AB - Maden og viden om madens betydning svinger fra hospital til hospital. Sygeplejerskerne er blevet bedre, mens lægerne stadig ved for lidt.

M3 - Tidsskriftartikel

SP - 6

EP - 7

JO - Foodculture

JF - Foodculture

SN - 1604-9764

IS - 22

ER -

ID: 8113065