Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Økologi og fødevarekvalitet

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Økologi og fødevarekvalitet. / Søgaard, A. B.

I: Oekonomaen, Bind 77, Nr. 4, 1999, s. 5-8.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Søgaard, AB 1999, 'Økologi og fødevarekvalitet', Oekonomaen, bind 77, nr. 4, s. 5-8.

APA

Søgaard, A. B. (1999). Økologi og fødevarekvalitet. Oekonomaen, 77(4), 5-8.

Vancouver

Søgaard AB. Økologi og fødevarekvalitet. Oekonomaen. 1999;77(4):5-8.

Author

Søgaard, A. B. / Økologi og fødevarekvalitet. I: Oekonomaen. 1999 ; Bind 77, Nr. 4. s. 5-8.

Bibtex

@article{dedcce50a1b811ddb6ae000ea68e967b,
title = "{\O}kologi og f{\o}devarekvalitet",
author = "S{\o}gaard, {A. B.}",
year = "1999",
language = "Dansk",
volume = "77",
pages = "5--8",
journal = "Oekonomaen",
issn = "0901-4691",
publisher = "Oekonomaforeningen",
number = "4",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Økologi og fødevarekvalitet

AU - Søgaard, A. B.

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 77

SP - 5

EP - 8

JO - Oekonomaen

JF - Oekonomaen

SN - 0901-4691

IS - 4

ER -

ID: 7744514