Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Økologi og fødevarekvalitet

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Økologi og fødevarekvalitet. / Søgaard, A. B.

I: Vegetaren, Bind 90, Nr. 3, 1999, s. 4-5.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Søgaard, AB 1999, 'Økologi og fødevarekvalitet', Vegetaren, bind 90, nr. 3, s. 4-5.

APA

Søgaard, A. B. (1999). Økologi og fødevarekvalitet. Vegetaren, 90(3), 4-5.

Vancouver

Søgaard AB. Økologi og fødevarekvalitet. Vegetaren. 1999;90(3):4-5.

Author

Søgaard, A. B. / Økologi og fødevarekvalitet. I: Vegetaren. 1999 ; Bind 90, Nr. 3. s. 4-5.

Bibtex

@article{f3bce440a1b811ddb6ae000ea68e967b,
title = "{\O}kologi og f{\o}devarekvalitet",
author = "S{\o}gaard, {A. B.}",
year = "1999",
language = "Dansk",
volume = "90",
pages = "4--5",
journal = "Vegetaren",
issn = "1397-7989",
number = "3",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Økologi og fødevarekvalitet

AU - Søgaard, A. B.

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 90

SP - 4

EP - 5

JO - Vegetaren

JF - Vegetaren

SN - 1397-7989

IS - 3

ER -

ID: 7745820