Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Økologi og gensplejsede fødevarer

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Økologi og gensplejsede fødevarer. / Søgaard, A. B.

I: Vegetaren, Bind 90, Nr. 2, 1999, s. 4-8.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Søgaard, AB 1999, 'Økologi og gensplejsede fødevarer', Vegetaren, bind 90, nr. 2, s. 4-8.

APA

Søgaard, A. B. (1999). Økologi og gensplejsede fødevarer. Vegetaren, 90(2), 4-8.

Vancouver

Søgaard AB. Økologi og gensplejsede fødevarer. Vegetaren. 1999;90(2):4-8.

Author

Søgaard, A. B. / Økologi og gensplejsede fødevarer. I: Vegetaren. 1999 ; Bind 90, Nr. 2. s. 4-8.

Bibtex

@article{cb3ed550a1b811ddb6ae000ea68e967b,
title = "{\O}kologi og gensplejsede f{\o}devarer",
author = "S{\o}gaard, {A. B.}",
year = "1999",
language = "Dansk",
volume = "90",
pages = "4--8",
journal = "Vegetaren",
issn = "1397-7989",
number = "2",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Økologi og gensplejsede fødevarer

AU - Søgaard, A. B.

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 90

SP - 4

EP - 8

JO - Vegetaren

JF - Vegetaren

SN - 1397-7989

IS - 2

ER -

ID: 7743142