Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

Økologisk oksekødsproduktion - velfærd, sundhed og produktkvalitet

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Standard

Økologisk oksekødsproduktion - velfærd, sundhed og produktkvalitet. / Nielsen, Beatrice Klinzing; Thamsborg, Stig Milan.

I: Landbrugsinfo - KvægInfo, Nr. 1564, 2006.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

Harvard

Nielsen, BK & Thamsborg, SM 2006, 'Økologisk oksekødsproduktion - velfærd, sundhed og produktkvalitet', Landbrugsinfo - KvægInfo, nr. 1564.

APA

Nielsen, B. K., & Thamsborg, S. M. (2006). Økologisk oksekødsproduktion - velfærd, sundhed og produktkvalitet. Landbrugsinfo - KvægInfo, (1564).

Vancouver

Nielsen BK, Thamsborg SM. Økologisk oksekødsproduktion - velfærd, sundhed og produktkvalitet. Landbrugsinfo - KvægInfo. 2006;(1564).

Author

Nielsen, Beatrice Klinzing ; Thamsborg, Stig Milan. / Økologisk oksekødsproduktion - velfærd, sundhed og produktkvalitet. I: Landbrugsinfo - KvægInfo. 2006 ; Nr. 1564.

Bibtex

@article{0387ed30a1c211ddb6ae000ea68e967b,
title = "{\O}kologisk oksek{\o}dsproduktion - velf{\ae}rd, sundhed og produktkvalitet",
author = "Nielsen, {Beatrice Klinzing} and Thamsborg, {Stig Milan}",
year = "2006",
language = "Dansk",
journal = "Kv{\ae}gInfo",
publisher = "Dansk Landbrugsr{\aa}dgivning, Landscentret",
number = "1564",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Økologisk oksekødsproduktion - velfærd, sundhed og produktkvalitet

AU - Nielsen, Beatrice Klinzing

AU - Thamsborg, Stig Milan

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Tidsskriftartikel

JO - KvægInfo

JF - KvægInfo

IS - 1564

ER -

ID: 8059684