Forskning ved Københavns Universitet - Københavns Universitet

Forside

The ¤severity of parboiling influences the glycaemic response to rice in NIDDM subjects

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskning

  • H. N. Larsen
  • S. Parvin
  • S. K. Biswas
  • F. Pathan
  • L. Ali
  • I. Tetens
  • S. Thilsted
  • K. Hermansen
OriginalsprogEngelsk
TitelDiabetologia
Antal sider1
Publikationsdato1997
Udgave1
Siders. 1535, A390
StatusUdgivet - 1997
Begivenhed16. International Diabetes Federation Congress, 1997, Helsinki -
Varighed: 29 nov. 2010 → …

Konference

Konference16. International Diabetes Federation Congress, 1997, Helsinki
Periode29/11/2010 → …

Bibliografisk note

Ukendte organisationer '\'Forskningsinstitut for Human Ernæring\''

ID: 7732175